iFishing.gr

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Περάσαμε όμορφα...!


Φέτος πραγματικά ο καιρός μας έκανε τη χάρη και πραγματοποιήσαμε την κοπή της καθιερωμένης ετήσιας πίτας για το 2013. Ο ήλιος πραγματικά αλλάζει τη διάθεση και έτσι, όλοι  με χαρά μαζευτήκαμε και με ένα μικρό γλέντι που διοργανώσαμε γιορτάσαμε το γεγονός! Το γέλιο ήταν ζωγραφισμένο  στα πρόσωπα όλων μας.....χάρηκα πραγματικά....
 

Το φλουρί έτυχε στο φίλιο Κουτσιούμπα, μια δωροεπιταγη αξίας 50 ευρώ αλιευτικών ειδών από το
κατάστημα μας!




Έπειτα το γιορτάσαμε......



Μετά το φαγοπότι ήρθε η ώρα να ανακοινώσω την έναρξη του ψαρέματος.Η μέρα είχε ξεκινήσει περίφημα αφού 10 λεπτά πριν ο φίλος Βασίλης έβγαλε ένα ωραίο λαβράκι!





Ο καιρός νοτιοδυτικός, δυστυχώς όχι οτι καλύτερο για την περιοχή! Χωρίς όμως καμία σκέψη άρχισαν  όλοι με ζήλο το ψάρεμα......
Μουρμούρια γρήγορα έκαναν την εμφάνιση τους, αλλά όχι σε αξιόλογα μεγέθη και οι ψαράδες, με προσοχή τα επέστρεφαν ξανά στη θάλασσα.
Η όρεξη των ψαριών δεν υπήρχε.............!

Ο απολογισμός.....

Ένα λαβράκι έβγαλε η φίλη Νατάσα, κάποια μουρμούρια σε σεβαστά μεγέθη όπως του Δημήτρη και ένα μυλοκόπι του φίλου Γιάννη!
Το μεγαλύτερο ψάρι ήταν του Βασίλη το οποίο δυστυχώς βγήκε πριν την επίσημη έναρξη του ψαρέματος...  Τιμήθηκε βέβαια με ένα μετάλλιο αναμνηστικό!




Βεβαίως το έπαθλο για το μεγαλύτερο ψάρι το πήρε η φίλη Νατάσα αφού το λαβράκι της ήταν το μεγαλύτερο από τα ψάρια που βγήκαν κατά την επισημη διάρκεια του ψαρέματος!




Πολλά δώρα κληρώθηκαν....





Περάσαμε μια αξέχαστη μέρα...!
Δωσαμε ξανά για του χρόνου ραντεβού!
Ευχαριστώ πολύ όλους για την συμμετοχή σας,  όσους βοήθησαν στην οργάνωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ, ιδιοκτήτη της ταβέρνας ΜΑΛΕΜΕ για την φιλοξενία!
Επισης ευχαριστω τις παρακάτω εταιρίες για την χορηγία των δωρων.

SHIMANO 
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ
SKALIS GROUP
TUBERTINI-ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εύχομαι να είναι μια καλή ψαρευτική  χρονιά το 2013 για όλους μας. Με το καλό να σμίγουμε να έχουμε υγεια και πάντα να 'στε όλοι καλά!

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την παραλία...